winteractie fietsonderhoud

Winteractie fietsonderhoud

Geniet tot 31 januari 2022 van de winteractie van de bakFIETSgarage en laat je fiets onderhouden met een flinke korting! Zo kan je bij de eerste zonnestralen weer gerust en veilig de fiets op.

Zoals steeds kijken we alles grondig na, zoals spaakspanning, bandendruk, remmen, versnellingssysteem, verlichting,…

We smeren, stellen bij en vervangen waar nodig. Als we onverwacht op gebreken botsen die wat aanzienlijkere kosten met zich zouden kunnen meebrengen, nemen we steeds contact met je op om te bekijken wat we ermee doen. Zo kom je na een onderhoud niet voor onaangename verrassingen te staan. Lees hier alles over wat je mag verwachten van een fietsonderhoud bij de bakFIETSgarage.

Prijs voor een standaard fietsonderhoud

60 euro

45 euro

Stel mogelijks enkele momenten voor. Dan nemen we contact met je op en plannen we snel je proefrit in!

Contactgegevens

Adres

Rijmenamsesteenweg 30
2812 Muizen (Mechelen)

Telefoonnummer

0474 96 93 61

fiets hangt op in het atelier

Altijd inbegrepen bij een fietsonderhoud in de bakFIETSgarage

N

Algemene staat nakijken

N

Algemene smering

N

Ketting spannen indien nodig

N

Bandendruk nakijken en aanpassen

N

Remmen afstellen

N

Controle van balhoofd van stuur en/of wiel

N

Nazicht verlichting

N

Korte proefrit

N

Versnellingen bijregelen en algemeen nazicht van het versnellingssysteem

N

Kleine poetsbeurt

N

Loszittende onderdelen of vreemde rateltjes nakijken

N

Spaken spannen

Als bij het onderhoud blijkt dat er een onderdeel vervangen moet worden, zullen we contact met je opnemen aangezien dat niet standaard in de prijs van een fietsonderhoud zit. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

diensten aanbod

Onderhoud

De (bak)fiets is een volwaardig vervoersmiddel. Niet enkel voor korte afstanden maar ook voor dagelijks woon-werk/school-verkeer. Een jaarlijks onderhoud is dus echt geen overbodige luxe en zorgt ervoor dat je veilig en zorgeloos verder kan.

Herstelling

Jij laat ons weten wat wel of niet hersteld mag worden aan je (bak)fiets. Ontdekken we bij een onderhoud bijkomende gebreken, dan bellen we jou eerst even op om te overleggen. Zo kom je bij onze bakFIETSgarage nooit te staan voor onverwachte kosten.

Advies

Na een herstelling of onderhoud nemen we de tijd om je op weg te zetten met goede raad rond ergonomie, rijcomfort en veiligheid. Maar je kan ons ook opzoeken als je twijfelt over een aankoop van een nieuwe of tweedehands bakfiets en of die wel bij jou en je mobiliteit past.

Ophaaldienst

Een fiets even in de auto gooien gaat niet altijd. Misschien heb je geen auto of kan je fiets er niet in. Dus als je (bak)fiets niet meer kan rijden, hoe geraakt die dan bij de bakFIETSgarage? Simpel, we komen ‘m wel halen tegen een kleine vergoeding.

Kan je mijn fiets komen ophalen?

Ja hoor, na afspraak komen we je fiets ophalen. Hiervoor rekenen we €1 per gereden km. Wil je graag dat we hem terugbrengen , dat kan ook, maar je mag hem ook komen ophalen en er zelf mee terugfietsen. Zo ontdek je meteen of hij weer goed bolt. Lees hier meer over onze ophaaldienst.

Hoe maak ik een afspraak?

De makkelijkste manier om een afspraak te maken bij bakFIETSgarage is door het websiteformulier te gebruiken. We antwoorden meestal binnen de dag.

Maar als je wil, kan je me steeds bellen op 0474/96 93 61. Ben ik niet bereikbaar, spreek dan zeker iets in en dan bel ik je terug.

Komen jullie me ook helpen als ik onderweg in panne sta met mijn fiets?

Een echte nooddienst hebben we niet, maar je mag ons altijd bellen. Als we in de mogelijkheid zijn snellen we je ter hulp en komen we je (bak)fiets ophalen en brengen we hem voor herstelling naar onze bakFIETSgarage.

Bel de bakfietsgarage

0474 96 93 61

Ons adres

Rijmenamsesteenweg 30
2812 Muizen (Mechelen)