Onderhoud

De (bak)fiets is een volwaardig vervoersmiddel. Niet enkel voor korte afstanden maar ook voor dagelijks woon-werk/school-verkeer. Een jaarlijks onderhoud is dus echt geen overbodige luxe en zorgt ervoor dat je veilig en zorgeloos verder kan.

Herstelling

Jij laat ons weten wat wel of niet hersteld mag worden aan je (bak)fiets. Ontdekken we bij een onderhoud bijkomende gebreken, dan bellen we jou eerst even op om te overleggen. Zo kom je bij onze bakFIETSgarage nooit voor onverwachte kosten te staan.

Advies

Na een herstelling of onderhoud nemen we de tijd om je op weg te zetten met goede raad rond ergonomie, rijcomfort en veiligheid. Maar je kan ons ook opzoeken als je twijfelt over een aankoop van een nieuwe of tweedehands bakfiets en of die wel bij jou en je mobiliteit past.

Ophaaldienst

Een fiets even in de auto gooien gaat niet altijd. Misschien heb je geen auto of kan je fiets er niet in. Dus als je (bak)fiets niet meer kan rijden, hoe geraakt die dan bij de bakFIETSgarage? Simpel, we komen ‘m wel halen tegen een kleine vergoeding.

Het belangrijkste aan je (bak)fiets zijn de spaakspanning en bandendruk. Dit zijn twee punten die vaak over het hoofd gezien worden, maar niet bij de bakFIETSgarage! 

Waarvoor je fiets ook binnenkomt, dit wordt altijd nagekeken en aangepast wanneer nodig. 

Als je deze punten in orde houdt, zorg je er mee voor dat je lang van je (bak)fiets kan genieten.

“Tim is een ervaren technieker die besluit zijn passie, de fiets, een vaste plek in z’n leven te geven.”