Advies bij een onderhoud of herstelling

Kom je langs met je fiets bij de bakFIETSgarage dan zorgen we steeds voor een duidelijke uitleg. Is het jouw eigen fiets, dan kunnen we indien je dit wenst je zadel en stuurhoogte aanpassen voor een ergonomisch rijhouding. 

Advies bij de aankoop van een nieuwe of tweedehands bakfiets

Wil je graag een bakfiets kopen? We bekijken samen met jou welke type het beste bij je past. Want vandaag de dag is er keuze te over. En eens je een merk en model voor ogen hebt, komt er nog een hele waslijst aan opties om tussen te kiezen: verschillende soorten remmen, elektrische aandrijvingen van verschillende niveaus, grote of kleine bakken, een reeks accessoires,… er lijkt soms geen einde aan te komen. Wat is dan een goede keuze? Want elke optie komt ook met een prijskaartje.

We hebben zelf een groot gezin en zijn al jaren fan van bakfietsen, lang voor ze een hype waren. 

 

N

Onafhankelijk advies

N

Technische ervaring én zelf al jaren bakfietsgezin

N

Ook tweedehands opties nemen we in overweging

N

Je kan gebruik maken van onze ophaaldienst

Tim checkt de spaakspanning van een bakfiets
twee bakfietsen in herstelling
Kan je mijn fiets komen ophalen?

Ja hoor, na afspraak komen we je fiets ophalen. Hiervoor rekenen we €1,5 per gereden km. Wil je graag dat we hem terugbrengen , dat kan ook, maar je mag hem ook komen ophalen en er zelf mee terugfietsen. Zo ontdek je meteen of hij weer goed bolt.

Hoe maak ik een afspraak?

De makkelijkste manier om een afspraak te maken bij bakFIETSgarage is door het websiteformulier te gebruiken. We antwoorden meestal binnen de dag.

Maar als je wil, kan je me steeds bellen op 0474/96 93 61. Ben ik niet bereikbaar, spreek dan zeker iets in en dan bel ik je terug.

Komen jullie me ook helpen als ik onderweg in panne sta met mijn fiets?

Een echte nooddienst hebben we niet, maar je mag ons altijd bellen. Als we in de mogelijkheid zijn snellen we je ter hulp en komen we je (bak)fiets ophalen en brengen we hem voor herstelling naar onze bakFIETSgarage.