Voor veel gezinnen is de fiets, en al zeker de bakfiets, een goede reden om een auto weg te doen. 

Dan is het natuurlijk niet evident om je fiets of bakfiets tot bij de fietsenmaker te krijgen als er echt een probleem is om te rijden.

Als je dat wenst, kunnen wij je fiets of bakfiets komen ophalen bij je thuis en weer afzetten, tegen een kleine vergoeding van 1,5 euro per kilometer die we moeten afleggen.

Als het ernaar uitziet dat je een hele tijd zal moeten wachten op je fiets, bijvoorbeeld omdat er vervangonderdelen besteld moeten worden, dan kunnen we je een fiets of bakfiets te leen meegeven. Het aanbod is weliswaar beperkt, en we trachten de “vervangbakfiets” te houden voor gezinnen die er in hun dagelijkse mobiliteit echt behoefte aan hebben.

N

Op afspraak

N

we halen je (bak)fiets op

N

Na onderhoud of herstelling brengen we je (bak)fiets weer terug thuis

Ophaaldienst
Kan je mijn fiets komen ophalen?

Ja hoor, na afspraak komen we je fiets ophalen. Hiervoor rekenen we €1,5 per gereden km. Wil je graag dat we hem terugbrengen , dat kan ook, maar je mag hem ook komen ophalen en er zelf mee terugfietsen. Zo ontdek je meteen of hij weer goed bolt.

Hoe maak ik een afspraak?

De makkelijkste manier om een afspraak te maken bij bakFIETSgarage is door het websiteformulier te gebruiken. We antwoorden meestal binnen de dag.

Maar als je wil, kan je me steeds bellen op 0474/96 93 61. Ben ik niet bereikbaar, spreek dan zeker iets in en dan bel ik je terug.

Komen jullie me ook helpen als ik onderweg in panne sta met mijn fiets?

Een echte nooddienst hebben we niet, maar je mag ons altijd bellen. Als we in de mogelijkheid zijn snellen we je ter hulp en komen we je (bak)fiets ophalen en brengen we hem voor herstelling naar onze bakFIETSgarage.