Fietsen kopen

De BakFIETSgarage is een fietsatelier en een fietsenwinkel in Mechelen.

We bieden een uitgebreid assortiment aan fietsen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en levensstijl. Bij ons vind je alleen fietsen die technische kwaliteit en waar voor je geld bieden. We selecteren onze merken en modellen alsof we dit voor ons eigen gezin doen.

Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor het vervoeren van kinderen, een persoon met een beperkte mobiliteit, huisdieren, boodschappen of gewoon een duurzame manier van stadsvervoer, wij hebben de perfecte fiets voor jou. Ontdek hieronder onze verschillende categorieën fietsen.

Bakfietsen

Dolly bakfiets

Onze bakfietsen zijn de ideale keuze voor iedereen die een flexibele en ruime transportoplossing zoekt. Met een stevige constructie en voldoende laadruimte zijn bakfietsen perfect voor het vervoeren van kinderen, huisdieren, boodschappen of andere zware ladingen.

Ze bieden een uitstekende balans en rijcomfort, waardoor ze veilig en gemakkelijk te besturen zijn, zelfs met een volle bak. Een bakfiets maakt jouw dagelijkse leven eenvoudiger en milieuvriendelijker.

Mid- en longtailfietsen

Mid- en longtail fietsen combineren het beste van een traditionele fiets met de extra laadcapaciteit die je nodig hebt voor grotere ritten. Deze transportfietsen zijn ontworpen met een verlengd frame, waardoor er meer ruimte is voor passagiers of vracht zonder in te leveren op wendbaarheid en rijplezier. Ideaal voor gezinnen, ondernemers of avonturiers die een betrouwbare en veelzijdige transportoplossing nodig hebben. Verken ons assortiment midtail en longtail fietsen en vind de perfecte fiets voor jouw behoeften.

Dolly bakfiets
Brinckers Brisbane

Elektrische stadsfietsen

Voor zij die op zoek zijn naar een efficiënte en moeiteloze manier om door de stad te navigeren, bieden onze elektrische stadsfietsen de perfecte oplossing. Deze fietsen combineren stijl, comfort en kracht, waardoor je snel en gemakkelijk van A naar B kunt komen zonder inspanning. Met verschillende ondersteuningsniveaus en een lange batterijduur zijn elektrische stadsfietsen ideaal voor woon-werkverkeer, dagelijkse boodschappen of gewoon een ontspannen rit door de stad. Elektrische fietsen kopen bij de bakFIETSgarage betekent genieten van het gemak en de vrijheid die een elektrische stadsfiets je kan bieden.