De Winther CX bakfiets is een betrouwbare en handige keuze voor transportbehoeften. Hij beschikt over een indrukwekkend draagvermogen van 250 kg, waardoor hij zelfs de zwaarste lasten veilig kan hanteren. De smalle breedte maakt eenvoudige navigatie over fietspaden mogelijk, waardoor moeiteloos grote hoeveelheden kunnen worden vervoerd met behoud van maximale flexibiliteit. Winther CX heeft een van de kleinste draaicirkels op de markt, waardoor hij krappe bochten kan maken in krappe ruimtes. Het stevige 3-wielige platform van onze bakfiets garandeert uitzonderlijke stabiliteit tijdens het laad- en losproces. Parkeer uw bakfiets moeiteloos met behulp van het innovatieve ontwerp met drie wielen, waarbij het inschakelen van de parkeerrem op het hydraulische schijfsysteem de twee voorwielen vastzet, waardoor een veilige grip op elk type terrein wordt gegarandeerd.

De stevige bak van de Winther CX bakfiets, met stalen verstevigingen in alle hoeken, zorgt voor stabiliteit en weerstand tegen torsie, stoten en zware belastingen. De Winther CX bakfiets heeft een ruime inhoud van 330 liter, waardoor er voldoende ruimte is voor pakjes, gereedschap of andere spullen die uw bedrijf nodig heeft. Aan de voorzijde voegt een schokbestendige stang een extra beschermingslaag toe voor u en uw lading.

Profiteer optimaal van de uitzonderlijke functionaliteit van het Winther CX-deksel. Ontworpen met het oog op uw gemak, is hij uitgerust met twee robuuste gasveren. Deze doordachte toevoeging zorgt voor moeiteloze toegang tot de laadbak, zelfs als u uw handen bezet heeft. Geen gedoe meer met het jongleren met items terwijl je het deksel probeert te openen. Met behulp van deze stevige gasveren opent het deksel moeiteloos tot een royale hoek van 88 graden, waardoor u voldoende ruimte en vrijheid heeft om grote of extra grote voorwerpen gemakkelijk in en uit te laden. Het sluitsysteem van de Winther CX is voorzien van een duurzame stalen constructie, die een solide beveiliging van uw bezittingen biedt. Dit geavanceerde systeem is uitgerust met een slot en zorgt ervoor dat uw spullen veilig vergrendeld blijven, zodat ze beschermd zijn tegen mogelijke diefstal.

Het toevoegen van afbeeldingen aan uw Winther CX is een geweldige manier om hem uw eigen te maken en aan te passen aan uw stijl of de visuele expressie van uw bedrijf. De grote bak biedt voldoende ruimte om creatief bezig te zijn, zowel aan de zijkanten als aan de bovenkant. Met afbeeldingen kunt u uw bakfiets onderscheiden van de massa en tegelijkertijd reclame maken voor uw bedrijf.

Extra informatie

Winther Configuratie

Bafang M410 Middenmotor, 17.5Ah, 43V, Nexus 5 naafversnelling, 80Nm, Niet elektrisch, Alfine 8 naafversnelling, Shimano STePS EP6 middenmotor, 14Ah, 36V, Nexus 5 naafversnelling, 85Nm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winther CX Professional” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winther CX Professional

 4.585,00 7.135,00

Als het om last-mile delivery gaat, zijn wendbaarheid, kracht en stabiliteit essentieel voor een efficiënt transport van goederen van punt A naar punt B. De Winther CX bakfiets biedt een oplossing die niet alleen aan deze eisen voldoet, maar u ook tijd en geld bespaart. Deze bakfiets is speciaal ontworpen voor stedelijke gebieden en is perfect voor bedrijven. Pimp hem met jouw bedrijfslogo!

Stel je fiets samen

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal