De Veloe Multi is ontwikkeld als ultieme gezinsfiets. Voor gezinnen die werk en een actief gezinsleven combineren. Met een ruime keuze aan accessoires maak je de Veloe tot jouw perfecte e-bike. 

Veloe is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met Bosch of Shimano motor, keuze uit verschillende versnellingssystemen en natuurlijk ook hippe kleurtjes. 

De Veloe Multi is iets langer dan een gewone fiets maar voelt hetzelfde aan qua rijgedrag. Met zijn gestroomlijnde vorm past hij makkelijk in de hal van een rijwoning. Met een gewicht van 26kg is de Veloe Multi licht  en wendbaar. De wielbasis is even lang als bij je stadsfiets, waardoor de Veloe Multi gewoon op de fietsdrager van je auto past.

Extra informatie

Veloe-accu

Bosch 545 Wh, Shimano 418 Wh, Shimano 504 Wh, Shimano 630 Wh

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veloe Multi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veloe Multi

 3.999,00 5.126,00

  • vanaf €3.999 (elektrisch)
  • Snelle levertijd: 4-tal weken
  • Volledige productie in Italië
  • Topkwaliteit met duurzame materialen
  • Flexibel rijcomfort
  • Ruime keuze in accessoires op maat van jouw gezin
  • Dé ultieme gezinsfiets

Stel je fiets samen

Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de fiets zelf.
Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de fiets zelf.
Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de Dolly bakfiets zelf.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,