Brinckers e-bikes

 

  • Snelle levertijd 
  • Uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding
  • Ergonomische zithouding
  • Verschillende modellen en frametypes verkrijgbaar
  • Duurzaam en stevig gebouwd
Nihola Family black-turquoise
Nihola achterzijde
Nihola Deense post

Waarom Brinckers?

Kies je voor Brinckers dan heb je altijd de best mogelijke fiets in zijn prijsklasse te pakken. Brinckers fietsen zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam, want onze klanten fietsen meer!

Bij Brinckers is het motto “More miles, more smiles”. Met een Brinckers-fiets kom je letterlijk en figuurlijk verder, dankzij de vooruitstrevende innovatie.

Brinckers is een echt Hollands merk en ze weten wat werkt. De fietsen zijn ontworpen om je in alle weersomstandigheden en landschappen naar verschillende bestemmingen te brengen. Ze streven naar ultiem comfort en optimale controle, zodat je met een nog grotere glimlach op je gezicht kunt fietsen.

Bij Brinckers werken ze continu aan verbetering. Ze installeren de nieuwste technologieën en hechten waarde aan de kleinste details, omdat ze willen dat hun fietsen de best rijdende fietsen op de markt zijn.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Brinckers produceert hun fietsen op een verantwoorde manier, met hergebruik van verpakkingen, milieuvriendelijk transport en hoogwaardige recyclebare materialen. De accu’s worden gerecycled volgens de wetgeving.

Kies voor Brinckers en geniet van ‘More miles, More smiles’ en een duurzame toekomst.

 

Voor welke Brinckers e-bike kies jij? 

Bij Brinckers maken ze fietsen voor zichzelf en voor jou

Fietsfans die van hun hobby hun werk maken. Dat zijn wij in een notendop. Elke dag fietsen we fluitend naar ons kantoor in Aalsmeer, op onze eigen Brinckers natuurlijk. Sinds 2015 zijn we continu bezig om fietsen te maken waar je met een glimlach op zit en precies dat gevoel willen we delen met onze klanten. Wij werken in de hoogste versnelling zodat jij nooit stilstaat en net als wij jaarlijks duizenden kilometers kunt fietsen! Of honderd, whatever makes you smile.

BakFIETSgarage is een trotse Brinckers-verdeler. Wij maken jouw bakfiets rijklaar en nemen de tijd om je alles van A tot Z uit te leggen zodat je klaar bent voor jarenlang bakfietsplezier. Na de eerste kilometers kom je bij ons langs voor een eerste, gratis, servicebeurt. Lees meer over onze aankoopservice.

nihola productie

Boek een gratis proefrit

Wil je zelf de Brinckers proberen? Boek dan snel een gratis en vrijblijvende proefrit!

Boek een testrit met een Brinckers e-bike