Cargo fietsen 

De BakFIETSgarage in Mechelen is de fietsenwinkel met eigen atelier voor jouw bedrijf.

Onze cargo bakfietsen zijn de ideale keuze voor iedereen die een flexibele en ruime transportoplossing zoekt. Met een stevige constructie en voldoende laadruimte zijn bakfietsen perfect voor het vervoeren van boodschappen of andere zware ladingen. Ze bieden een uitstekende balans en rijcomfort, waardoor ze veilig en gemakkelijk te besturen zijn, zelfs met een volle bak. Een bakfiets maakt jouw bedrijf duurzamer en milieuvriendelijker.

Kies met je bedrijf voor een duurzame manier van vervoer, wij hebben de perfecte cargofiets voor jou.  Jouw volgende bestelbus wordt een cargobike! 

Pimp je cargofiets met jouw logo, zo is je bedrijf zichtbaar en maak je gratis reclame!

 

Winther CX

Dolly bakfiets

De Winther CX is onze ruimste cargobike. Met een bakinhoud van 330l en een draagvermogen tot wel 250kg krijg je al je goederen probleemloos mee. Zijn 3 wielen zorgen dat hij steeds stabiel staat, ook als je moet stoppen. Het deksel van de Winther CX is uitgerust met 2 gasveren en voorzien van een slot. Ook wij rijden met de Winther CX, heb je ons al gespot in Mechelen? 

Dolly Professional Cargo

Naast hun succesvolle bakfiets voor kinderen heeft Dolly ook de Professional Cargo op de markt. Deze vlotte tweewiel bakfiets is licht te besturen, makkelijk in stedelijk verkeer en voor langere afstanden. In zijn bak kan je tot 80kg aan materiaal, boodschappen en andere goederen vervoeren. Met een bakinhoud van 280l kan je al een heel eind op weg.

Dolly bakfiets

Veloe for Business

Brinckers Brisbane

Liever een ‘gewone’ fiets om je pakjes mee te nemen, dan is de Veloe for Business jouw ideale partner. Makkelijk en licht rijden, snel parkeren op krappe plaatsen, ideaal voor de stad of langere ritten om files te vermijden. Een groot platvorm waar je makkelijk op kan stapelen, extra grote fietstassen, een grote drager vooraan met of zonder frontbag…pas de Veloe aan naar de noden van jouw bedrijf. Kan je niet kiezen uit de vele toffe Veloe kleurtjes?  Kies dan voor jouw eigen kleur!

ROOL Willy

Af en toe iets extra mee te nemen of toch nog dat beetje plaats tekort? Willy helpt je uit de nood.  Deze sterke en compacte trailer hang je dankzij de Thule koppeling makkelijk aan je fiets. Heb je hem niet nodig, plooi hem op, hij neemt amper plaats in. Met behulp van het trolley-stuk kan je Willy ook aan de hand meenemen terwijl je goederen er blijven op staan.  Willy kan 45kg dragen. 

Dolly bakfiets