Ondanks geregeld onderhoud kan het uiteraard gebeuren dat je fiets aan een herstelling toe is.

Doen je remmen het niet meer zo goed, zie je niks meer in het donker (en zien ze vooral jou niet meer), heb je schakelproblemen… Dan is de kans groot dat je er niet komt met wat bijregelen.

Bij bakFIETSgarage staan we garant voor een vlotte communicatie en zijn we verrassingen voor. Zo zullen we je eerst opbellen om te overleggen als we op een probleem botsen dat een aardige duit kost.

Als fietshersteller voelen we ons mede verantwoordelijk voor jouw rijcomfort en veiligheid. Wanneer je je fiets komt halen, kijken we even na of je rijhouding goed is en alles in orde is voor weer kilometers rijplezier. 

N

Probleem vaststellen

N

Oorzaak opsporen

N

Indien nodig, en altijd in overleg: onderdelen vervangen

N

Bij grote kosten bellen we je op om te kijken wat we mogen vervangen

N

Korte proefrit

Tim maakt een damesfiets
Elektrische fiets
Kan je mijn fiets komen ophalen?

Ja hoor, na afspraak komen we je fiets ophalen. Hiervoor rekenen we €1,5 per gereden km. Wil je graag dat we hem terugbrengen , dat kan ook, maar je mag hem ook komen ophalen en er zelf mee terugfietsen. Zo ontdek je meteen of hij weer goed bolt.

Hoe maak ik een afspraak?

De makkelijkste manier om een afspraak te maken bij bakFIETSgarage is door het websiteformulier te gebruiken. We antwoorden meestal binnen de dag.

Maar als je wil, kan je me steeds bellen op 0474/96 93 61. Ben ik niet bereikbaar, spreek dan zeker iets in en dan bel ik je terug.

Komen jullie me ook helpen als ik onderweg in panne sta met mijn fiets?

Een echte nooddienst hebben we niet, maar je mag ons altijd bellen. Als we in de mogelijkheid zijn snellen we je ter hulp en komen we je (bak)fiets ophalen en brengen we hem voor herstelling naar onze bakFIETSgarage.

Dringend hulp nodig met je fiets?

Bel de bakfietsgarage

0474 96 93 61