Cargoo is de ruimste bakfiets van Winther. Hij beschikt over een cabine van 278 liter, die past bij de kofferbak van een kleine tot middelgrote auto en tot 100 kg kan dragen. Je kan hem gebruiken voor het vervoer van goederen en/of voor je gezin.

Pas de Cargoo aan naar de noden van jouw gezin. Dankzij de opstap aan de voorkant kunnen kinderen zelfstandig op de bakfiets klimmen. Er is plaats voor maximaal vier kinderen in 4 afzonderlijke zitjes. Als u kleine kinderen heeft, maakt de ISO fix Console het leven gemakkelijker bij het schakelen tussen verschillende transportmiddelen. Of neem je je partner mee? Kies dan voor onze Family Bench waarbij zowel kinderen als volwassenen de bank kunnen delen. Er zijn veel opties, zodat u het kunt ontwerpen op basis van uw behoeften.

De Cargoo Hood (optioneel) is ontworpen als veiligheidsvoorziening. De sterke aluminium staven van 22 mm bieden bescherming boven de hoofden van kinderen voor extra veiligheid. Het secundaire doel is tegen regen en wind. De kap is voorzien van vier ramen en is in de zomer gemakkelijk van de fiets te verwijderen. Voor optimale veiligheid zijn de voor- en achterlichten altijd inbegrepen in het standaard E-motorpakket. De felle lampen worden gevoed door de batterij van de motor, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over licht in het donker. Via het display op het stuur zet je de verlichting eenvoudig aan en uit. Winther bakfietsen zijn standaard voorzien van reflectoren aan de voor- en achterkant. De Cabin Hood is tevens voorzien van een reflectorstrook. Gecombineerd met reflectoren op de banden en pedalen ben je altijd zichtbaar als je in het donker rijdt.

Cargoo heeft een van de kleinste draaicirkels op de markt, waardoor hij ook bij weinig plaats wendbaar is. Het stabiele platform met 3 wielen zorgt voor een hoge stabiliteit tijdens het laden en lossen.

Het toevoegen van stickers aan je Cargoo is een geweldige manier om hem helemaal naar jouw smaak te maken en aan te passen aan jouw stijl. De grote zijkanten van de cabine bieden voldoende ruimte om creatief te zijn.
Met stickers kunt u uw bakfiets onderscheiden van de massa, voor een uniek, persoonlijk tintje.

Extra informatie

Winther Configuratie

Bafang M410 Middenmotor, 17.5Ah, 43V, Nexus 5 naafversnelling, 80Nm, Niet elektrisch, Alfine 8 naafversnelling, Shimano STePS EP6 middenmotor, 14Ah, 36V, Nexus 5 naafversnelling, 85Nm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winther Cargoo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winther Cargoo

 3.370,00 5.920,00

Cargoo is ons meest flexibele model voor de veranderende vraag van uw gezin

Standaard met 2 kinderzitjes met 5-puntsgordel. Andere opties mogelijk. Vraag ons ernaar.

 

Stel je fiets samen

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , ,