Met Kangaroo Dog kunt u uw viervoeter meenemen. Met zijn ruime cabine en vlakke bodem kan uw hond genieten van een comfortabele en veilige reis. Aan de achterkant van het cabineframe is een verstelbare riem bevestigd om de hond veilig vast te zetten tijdens het rijden. De lengte van de riem kan worden aangepast, zodat de hond vrij door de cabine kan bewegen, zittend, staand of liggend. Voor meer veiligheid raden wij aan een harnas te gebruiken dat de hond kan dragen terwijl hij is vastgemaakt. En als u ooit het cabine-interieur moet aanpassen of stoelen moet toevoegen, zijn onze stoeloplossingen die zijn ontworpen voor de Kangaroo Lite volledig compatibel met de Kangaroo Dog. Zo verleng je de levensduur van je bakfiets door hem voor verschillende doeleinden te gebruiken of verkoop je hem eenvoudig weer door als je hem niet meer nodig hebt.

De cabine is zo ontworpen dat hij voldoende ruimte biedt voor zowel kleine als grote honden en toch ruimte biedt voor boodschappen of andere spullen die u mee moet nemen. Bovendien bevindt zich onderaan de cabine een praktisch opbergvak voor snoepjes en andere hondvriendelijke benodigdheden. Aan de onderkant van de cabine is een stevige multiplex basis gemonteerd, die een ruime en veilige basis biedt voor het zachte hondenbed.

Extra informatie

Winther Configuratie

Bafang M410 Middenmotor, 17.5Ah, 43V, Nexus 5 naafversnelling, 80Nm, Niet elektrisch, Alfine 8 naafversnelling, Shimano STePS EP6 middenmotor, 14Ah, 36V, Nexus 5 naafversnelling, 85Nm

Winther Regenhuif Kleur

Rood, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winther Kangaroo Dog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winther Kangaroo Dog

 3.570,00 6.141,00

Met de Kangaroo Dog gaat je viervoeter op een comfortabele manier mee op stap.

 

Stel je fiets samen

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , ,