Kleintje mee op de fiets, fietstassen om extra spullen mee te nemen, mandje aan het stuur, een extra bankje in de bakfiets, een regenhuif zodat alles in de bak droog blijft….

We installeren met plezier je kinderzitjes, bakfietsaccessoires en wat je maar wil. Als je het accessoire nog niet hebt, kunnen we het voor je bestellen. Hou er rekening mee dat we er misschien enkele dagen op zullen moeten wachten, aangezien we afhangen van de levertijd van onze leveranciers.

Samen kijken we eerst naar het juiste accessoire. Want het moet natuurlijk op je fiets passen en bij wat jij nodig hebt. Ook de kostprijs nemen we mee in overweging, zodat je een bewuste keuze kan maken en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

N

Onafhankelijk advies

N

We bekijken samen wat de beste keuze is

N

Eigen accessoires of je koopt het bij ons aan

N

Dubbelcheck of alles écht stevig vast zit

Kan je mijn fiets komen ophalen?

Ja hoor, na afspraak komen we je fiets ophalen. Hiervoor rekenen we €1,5 per gereden km. Wil je graag dat we hem terugbrengen , dat kan ook, maar je mag hem ook komen ophalen en er zelf mee terugfietsen. Zo ontdek je meteen of hij weer goed bolt.

Hoe maak ik een afspraak?

De makkelijkste manier om een afspraak te maken bij bakFIETSgarage is door het websiteformulier te gebruiken. We antwoorden meestal binnen de dag.

Maar als je wil, kan je me steeds bellen op 0474/96 93 61. Ben ik niet bereikbaar, spreek dan zeker iets in en dan bel ik je terug.

Komen jullie me ook helpen als ik onderweg in panne sta met mijn fiets?

Een echte nooddienst hebben we niet, maar je mag ons altijd bellen. Als we in de mogelijkheid zijn snellen we je ter hulp en komen we je (bak)fiets ophalen en brengen we hem voor herstelling naar onze bakFIETSgarage.