Het succes van 'multi' vertaalt zich in de 'multi lungo'. Een stalen frame - van Italiaanse makelij - maakt Veloe® extreem sterk en duurzaam, zonder in te boeten aan totaalgewicht door de samenstelling.

Kiezen voor Bosch en Shimano: deze middenmotoren zijn gemaakt voor steden en rijden met hoge prestaties. Ketting of riem? Het verschil van onderhouden of niet. Een riemaandrijving hoef je niet schoon te maken, terwijl een ketting vet nodig heeft. Versnellingen om je rijbereik te vergroten. Terwijl een Nexus 5 geweldig is voor stadsritten, kun je met een Enviolo HD gemakkelijk overschakelen van vlak naar steil.

Klaar voor dagelijks gebruik - Veloe® multi lungo wordt geleverd met de Heavy Cargo Kickstand. Met zijn breedte van 33 cm staat hij stevig op de grond, zelfs met een zware lading en 2 kinderen achterop.

Met zijn 77 cm lange achterdrager trekt 'multi lungo' rijders aan die iets extra's verwachten: ruimte voor bagage en/of kinderen. Combineerbaar met twee kinderzitjes met genoeg ruimte voor beide.

Extra informatie

Veloe-kleur

Bosch-blauw, Bosch-geel, Bosch-groen, Bosch-rood, Shimano-blauw, Shimano-grijs, Shimano-groen, Shimano-oranje, Zwart

Ketting of riem

Ketting, Riem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veloe Multi Lungo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veloe Multi Lungo

 4.149,00 5.599,00

  • vanaf €4.149 (elektrisch)
  • Snelle levertijd: 4-tal weken
  • Volledige productie in Italië
  • Topkwaliteit met duurzame materialen
  • Flexibel rijcomfort
  • Ruime keuze in accessoires op maat van jouw gezin
  • Dé ultieme longtail!

Stel je fiets samen

Bosch kleuren bij Boschmotor, Shimanokleuren bij Shimanomotor, Zwart kan voor beide motoren
Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de fiets zelf.
Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de fiets zelf.
Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de Dolly bakfiets zelf.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,