Lente testweekend bij bakFIETSgarage op 18 en 19 maart

Wat kan je verwachten?

  • Je kan ons gewoon vrij komen bezoeken op zaterdag van 10u tot 17u of op zondagnamiddag van 13u tot 17u. Inschrijven hoeft dus niet, maar je mag altijd even contact opnemen als je vragen hebt of je graag een testrit op een bepaald tijdstip reserveert.
  • Kom genieten van fun, food & drinks, doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een goed gevulde goodiebag.

  • We voorzien een testritparcours en geven je rijtips en basisinstructies mee als je dat wenst.
  • Profiteer bovendien van 5% korting bij aankoop van een Dolly of Nihola bakfiets. Deze korting geldt ook op de accessoires, en dat tot 15 april 2023.

Altijd al eens een bakfiets willen testen?

Grijp dan nu je kans tijdens het testweekend @bakFIETSgarage.

We horen vaak dat sommigen nog twijfelen tussen een 2-wieler of 3-wieler bakfiets. De beste manier om dan de juiste keuze te maken is door ze gewoon allebei te komen testen! We bieden doorlopend testritten aan met onze Dolly- en Nihola bakfietsen.

 

  • De DOLLY bakfiets is een vlot wendbare 2-wieler, met ruimte voor 2 tot 3 kinderen. Verkrijgbaar in 50 kleurcombinaties.
  • Van NIHOLA, onze stabiele 3-wieler, hebben we verschillende modellen: de kleine Nihola Low, die vooral geschikt is voor de dagelijkse boodschappen, de Nihola Family, waarin je 2 kinderen of je viervoeter meeneemt en de Nihola 4.O, waar je vlotjes 4 kinderen in meeneemt.
bakfiets testen
Dolly mama

De DOLLY Bakfiets biedt compleet rijplezier voor een correcte prijs

Wie een Dolly bakfiets koopt is meteen onder de indruk van het rijcomfort en fietsplezier. De Dolly bakfiets rijdt immers even fijn als een gewone stadsfiets. 

Anders dan heel wat andere elektrische bakfietsen, zit in de standaard prijs meteen een krachtige batterij, een traploze versnellingsnaaf (Enviolo) én sterke Tektro hydraulische schijfremmen. Zo krijg je een kwalitatieve en knappe fiets met alles erop en eraan voor een goede prijs. 

De Nihola bakfietsen: kwaliteit en keuze aan een faire prijs

BakFIETSgarage is een rechtstreekse Nihola-verdeler en ontvangt de bakfiets vanuit Kopenhagen en daarmee de enige in de ruime regio rond Mechelen. Wist je dat alle Nihola’s worden met de hand geassembleerd in Denemarken, waar ook het frame wordt geproduceerd en gepoederlakt? Zo ben je zeker van de allerbeste kwaliteit. Bij de bakFIETSgarage maken we je Nihola indien gewenst elektrisch. Er zijn verschillende modellen en erg veel mogelijkheden om de fiets op maat van je gezin én smaak samen te stellen.

Nihola bakfiets met witte bak

Bel de bakfietsgarage

0474 96 93 61

Ons adres

Rijmenamsesteenweg 30
2812 Muizen (Mechelen)