Dolly Box Bag

 79,00

De Dolly Box Bag is een ruime tas die de gehele voorzijde van de binnenkant van de Dolly bak bedekt. Met een inhoud van 30 liter en een ventilatie-rooster aan de onderkant, biedt deze tas voldoende ruimte en bescherming voor al je spullen tijdens het rijden. De Box Bag wordt eenvoudig gemonteerd in de schroefdraadbussen voorin de Dolly bak met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en inbussleutel. Bestel de Dolly Box Bag vandaag nog en ervaar het gemak van een georganiseerde en veilige Dolly bak!

Beschrijving

Voor iedereen die op zoek is naar een handige oplossing om spullen veilig en georganiseerd te vervoeren in de Dolly bak, is er nu de Dolly Box Bag. Deze ruime tas is speciaal ontworpen om de gehele voorzijde van de binnenkant van de Dolly bak te bedekken. De tas is voorzien van een grote flap met daaronder een opening die vanzelf open blijft staan. Hierdoor kun je gemakkelijk een luier- of laptoptas opbergen in de tas, zonder dat deze door de bak slingert tijdens het rijden.

De Box Bag heeft een inhoud van circa 30 liter en is voorzien van een ventilatie-rooster aan de onderkant. Hierdoor kun je ook een nat kettingslot veilig opbergen in de tas, zonder dat deze gaat roesten. De Box Bag wordt eenvoudig gemonteerd in de aanwezige schroefdraadbussen voorin iedere Dolly bak, met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en inbussleutel.

Met de Dolly Box Bag wordt het vervoeren van spullen in de Dolly bak nog gemakkelijker en veiliger. De tas biedt voldoende ruimte voor al je spullen en zorgt ervoor dat deze veilig opgeborgen zijn tijdens het rijden. Bovendien is de Box Bag een duurzame keuze, gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Bestel de Dolly Box Bag vandaag nog en geniet van het gemak van een georganiseerde en veilige Dolly bak!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dolly Box Bag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *