De nieuwe Brinckers BulkR Automatic is een unieke elektrische longtail die veel mogelijkheden biedt. Of je nu één of twee kinderen wilt meenemen of juist zware spullen wilt vervoeren, de BulkR past zich aan jouw wensen en behoeften aan. Deze modulaire fiets is vergelijkbaar met de "pax" kast van Ikea, waarbij je verschillende accessoires kunt toevoegen om de fiets naar eigen smaak aan te passen.

De Brinckers BulkR Automatic biedt het beste van twee werelden: de ruimte van een bakfiets en het rijgevoel van een gewone fiets. Dankzij de sterke Bafang M420 middenmotor met 80Nm en de automatische 3-spd hub schakelt de fiets soepel en snel, wat het rijden erg comfortabel maakt. Bovendien heeft de fiets een Gates belt, wat zorgt voor een stille en onderhoudsvrije aandrijving.

Met de 417Wh intube accu heb je een actieradius tot wel 110 kilometer. En als dat niet genoeg is, kun je optioneel een tweede accu van 374Wh aanschaffen. De 26” wielen met 2.25” (57mm) banden zorgen voor veel grip en stabiliteit, zelfs op ruw terrein.

De Brinckers BulkR Automatic is geschikt voor alle lengtes dankzij de "one size fits all" framehoogte van 46cm. En wat misschien nog wel het meest opvallende is aan deze fiets, is dat het toegestaan totaal gewicht maar liefst 220kg is! Dit maakt de fiets zeer geschikt voor zware ladingen en bijvoorbeeld het vervoeren van meerdere kinderen.

Kortom, de Brinckers BulkR Automatic is een veelzijdige elektrische fiets die zich aanpast aan jouw wensen en behoeften. Met de verschillende accessoires zoals voetsteunen, rugsteunen, zitjes, wielcovers, monkeybar en 2 typen voordragers kun je de fiets helemaal naar eigen smaak aanpassen. En dankzij het automatisch schakelen, de sterke motor en de Gates belt geniet je altijd van een comfortabele en soepele rit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brinckers Bulk’r” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brinckers Bulk’r

 3.799,00

De Brinckers BulkR Automatic is een veelzijdige elektrische longtail die zich aanpast aan jouw wensen en behoeften. Met de mogelijkheid om één of twee kinderen of zware spullen te vervoeren, biedt deze modulaire fiets veel ruimte en comfort. De sterke motor, automatische versnelling en Gates belt maken het rijden soepel en gemakkelijk. En met een toegestaan totaal gewicht van 220kg is deze fiets ideaal voor zware ladingen.

Stel je fiets samen

Beschikbaar via nabestelling

Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de bakfiets zelf.
Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de Dolly bakfiets zelf.
Opgelet: met deze module kan je de prijs simuleren voor de fiets inclusief de gekozen opties, maar het voorschot betaal je uitsluitend op de Dolly bakfiets zelf.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal